أنا اسمي هنية، مصرية من سوهاج، عندي 36 سنة، عايشة وسط أهلي، وبصحى كل يوم على صوت الأرض والهوى، وبشتغل في الفلاحة مع أبوي وأمي وإخواتي. حياتي بسيطة، بس مش سهلة، واللي عاش في الصعيد عارف يعني إيه بنت تشيل مسؤولية من بدري وتكبر قبل وقتها. عمري ما كنت مستنية حاجة من الدنيا غير الستر، ولا طلبت أكتر من حقّي، بس القلب يا ولاد الحلال ليه حساب تاني، والإنسانة مهما كانت قوية، بتحتاج راجل يكون جنبها، مش فوقها ولا تحتها… جنبها.
مش بدوّر على كلام فاضي ولا تعارف يضيع وقت، أنا بدوّر على زواج جاد، على شريك حياة فاهم إن الجواز عشرة ومشاركة، مش أوامر وسيطرة. راجل يكون صادق، نيّته واضحة، وكلامه قد فعله، سواء من مصر أو من أي دولة عربية أو حتى من الدول الأجنبية، المهم يكون إنسان قبل أي حاجة. الغربة مش بالمكان، الغربة إنك تعيش مع حد ما يحسّش بيك. نفسي في علاقة فيها أمان، وبيت يتبني على الاحترام، وراحة بال ننام بيها وإحنا مطمّنين.
يمكن كلامي بسيط، بس طالع من قلب صعيدي نضيف، قلب لسه مؤمن إن الزواج الحلال لحد دلوقتي موجود، وإن الاستقرار مش حلم مستحيل. أنا بنت مصرية، عربية، وكل عربي برّه بلده عارف قيمة البيت والونس. اللي بيدوّر على زوجة تشاركه الحياة مش تنافسه، وتبقى سند وقت الشدة قبل الفرح، هيفهم قصدي من غير شرح. الدنيا دوّارة، والقلوب اللي صادقة بتلاقي بعض، ولو بعد حين.
إذا كنت ذ أنك الشخص المناسب، يمكنك ترك تعليق في الأسفل مع التفاصيل التالية:
الاسم:
البلد:
الوظيفة:
العمر:
الحالة الاجتماعية: (أعزب/أعزبَة/مطلق/مطلقة/أرمل/أرملة)
تبحث عن: (مطلق/عازب/أرمل)
وسيلة التواصل: (مثل فيسبوك، تويتر، إنستجرام)
رقم الواتساب: (اختياري)
ملاحظة:
يرجى تقديم المعلومات بوضوح ودقة.
يمكنك إضافة أي تفاصيل إضافية تشعر بأنها مهمة.
إذا كنت تشعر أنك الشخص المثالي لصاحبة الإعلان، فلا تتردد في بدء التواصل معها!
كل ما عليك فعله هو إرسال رسالة عبر الرابط التالي:

تعليقات
إرسال تعليق